Παροχές

παροχές

 

Διδακτικό Προσωπικό

Μέσω του Διδακτικού προσωπικού του Ι.Ι.Ε.Κ «Άλφα Plus» που αποτελείται από έγκριτους επαγγελματίες με πείρα και γνώση θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας του σήμερα.

Εργασιοκεντρική μέθοδος διδασκαλίας

Στα πλαίσια της εργασιοκεντρικής μεθόδου διδασκαλίας του Ινστιτούτου μας, οι σπουδαστές μας θα αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας projects μέσα σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, γεγονός που θα τους βοηθήσει να εγκλιματιστούν γρήγορα στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις δυνάμεις τους.

Υπερσύγχρονες υποδομές

Οι υπερσύγχρονες υποδομές μας και τα τελευταίας τεχνολογίας εργαστήριά μας συμβάλλουν θετικά στην εκπαιδευτική σας εμπειρία.

Booking Εργαστηρίων

Ύστερα από επικοινωνία με την γραμματεία του Ι.Ι.Ε.Κ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση τον χώρο του εργαστηρίου εκτός της ώρας του μαθήματος έτσι ώστε να εξασκηθείτε ακόμα περισσότερο στην ειδικότητα των σπουδών σας.

Projects με συνεργασία ειδικοτήτων

Όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα έτσι και στο Ι.Ι.Ε.Κ «Άλφα Plus» οι σπουδαστές διαφόρων ειδικοτήτων θα κληθούν να συνεργαστούν για να φέρουν εις πέρας projects . Όπως συμβαίνει και σε ένα μοντέρνο κομμωτήριο λοιπόν, όπου οι κομμώτριες συνεργάζονται με αισθητικούς και τεχνίτες νυχιών, έτσι θα συμβεί και στο Ι.Ι.Ε.Κ μας ως μια προσομοίωση της πραγματικότητας που θα βοηθήσει τους σπουδαστές να γίνουν κοινωνοί της έννοιας της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Ηλεκτρονικές Σημειώσεις Μαθημάτων

Όπως προστάζουν οι διαρκώς αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εξελίξεις, οι μαθητές μπορούν να βρουν συγκεντρωμένες και σε ηλεκτρονική μορφή τις βασικές σημειώσεις των μαθημάτων τους, έτσι ώστε να τις έχουν στην διάθεση τους ανά πάσα στιγμή.

Ενισχυτική διδασκαλία

Παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία (επιπλέον ώρες μαθήματος) τόσο στο βασικό μάθημα όσο σε μαθήματα που προετοιμάζουν τους σπουδαστές για την αγορά εργασίας και τους βοηθούν να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους προφίλ.

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης

Το e-class του Ινστιτούτου μας είναι μια ηλεκτρονική, εκπαιδευτική πλατφόρμα όπου ο καθηγητής δρα διαδραστικά με τους σπουδαστές προσθέτοντας συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις που σκοπό έχουν την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος της εκάστοτε ειδικότητας.

Eκμάθηση Η/Υ

Λαμβάνοντας υπόψη του πόσο απαραίτητοι έχουν γίνει οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στην ζωή και την εργασία μας, το Ι.Ι.Ε.Κ «Άλφα Plus» εξασφαλίζει την εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε πολύ καλό επίπεδο, όπου μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση πιστοποίησης βασικών δεξιοτήτων στους Η/Υ. Ένα άκρως απαραίτητο προσόν για κάθε επάγγελμα που κάνει τους σπουδαστές μας πιο ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών

Το Ι.Ι.Ε.Κ «Άλφα Plus» θέλοντας οι σπουδαστές του να ξεχωρίζουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αλλά και να είναι σε θέση να παρακολουθούν διεθνή συνέδρια και event δίνει τη δυνατότητα ουσιαστικής εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης

Όλοι οι σπουδαστές μας μπορούν να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης, έτσι ώστε να νιώσουν την απαραίτητη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση πριν τις εξετάσεις.